egyedi babaágynemű szettek

pindurka-alom

pindurka-alom

A Pindurka Álmok őrei- A hálózsákok

2022. február 08. - pindurkaalom

A hálózsákról egy felnőttnek az osztálykirándulások, a kempingezések és az ottalvós bulik jutnak eszébe. A babakelengyék között azonban kicsit más funkciója van. Egy dolog azonban közös bennük, mindkettő alvásra szolgál.

Minek a babának hálózsák?

Rengeteg előnye van. Kényelmesen tud benne mozogni. Lábait felhúzni, maga alá gyűrni, nyújtózkodni, később forogni, könyökölni is. Érzete kellemesen fogja körbe aprócska testét, ám sohasem szoros, egyfajta biztonságot adó védőhálóként öleli körbe. Vannak Pindurkák, akik kimondottan takaró ellenesek. Úgy vannak vele, hogy őket aztán ne takargassa senki, majd ők tudják, mikor van melegük. Igenám, viszont amikor fáznak, akkor nem tudják magukat betakarni, így az eredmény hangos sírás az éjszaka közepén, akár óránként is...

20210822_154445.jpg

Mekkora babának kell hálózsák?

Újszülött kortól lehet ráadni a kis cipzáras csodát. Egy újszülött még nemigen mozgolódik, de nem baj az, ha megszokja és megszereti a babatakarók kiegészítőjét, sok esetben pedig helyettesítőjét. Fontos, hogy a hálózsák nagyon praktikus is, hiszen ha éjjel kell tisztába tenni a picit, akkor egyszerűen lehúzod a húzózárat, kipattintod a bodyt és máris készen áll a műveleti terület.

Milyen vastag legyen?

A kérdés jó, ugyanis létezik őszi-téli vastagabb anyagú és tavaszi-nyári, amely vékonyabb anyagból készült. Fontos, hogy vedd figyelembe az otthon hőmérsékletét és a fűtés típusát. Ha ti állítjátok be a hőfokot, akkor pontosan tudhatod. mennyi a babaszoba hőmérséklete, ennek megfelelően öltöztesd a babát. A jó tanácsunk az, hogy legyen rajta egy réteggel több, mint rajtad. Ha Te télen rövid ujjúban alszol, a babára akkor is egy pamut, ám hosszú ujjú bodyt adj a hálózsák alá. Alvás közben ugyanis lehűl a test, hisz nem mozog. Nyáron rövid ujjú kombidressz kerüljön a babára, majd a hálózsák.

A picurka hőérzete

Minden babának más és más a hőérzete, ezért figyeld Őt. Ha izzad, mert túlöltöztetted, az sem jó, mint ahogyan a fázás is diszkomfort érzetet és ezáltal nyugtalanabb éjszakát hozhat. Fogd meg a baba tarkóját hátul. Ha meleg, akkor teljesen jól érzi magát. Amennyiben forró, vagy a verejtékezés jelei látszódnak rajta, akkor bizony melege lehet. Amikor viszont hűvöskés, netán hideg a tarkóján valamint kis karjai, kezecskéi és a lábikók is hűvösek, akkor érdemes lehet egy plusz réteget adni rá.

20210817_113026.jpg

Hány éves korig ajánlott?

Ameddig örömmel viseli. Sok baba egy idő után a hálózsákot már annyira összeköti a hálózsákkal, hogy az esti rutin részeként már csöpp szemeit dörzsöli, amint meglátja. Másfél-két éves korig biztosan jó lehet Számára, így a zokni le és felhúzogatása és a ki-be takargatás sem lesz majd probléma. Érdemes azonban egy méretből minimum két váltást beszerezni, hiszen adódhatnak pelus balesetek, lehet kis bukizás, vagy bábafolt is az anyagon, ami így mosást igényel.

Azt, hogy vajon mitől jobb, vagy rosszabb egy bébi éjszakai alvása, rengeteg dolog befolyásolhatja, azonban a megfelelő alvási hőmérséklet mindenképpen fontos tényező. A Pindurka Álom babahálózsákjai a nyugodt éjszakákért készülnek, egyedileg, akár elképzelésed alapján történő anyagleválasztással. Nézz körül kínálatunkban!

20210609_162235_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://pindurka-alom.blog.hu/api/trackback/id/tr7517300538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása