egyedi babaágynemű szettek

pindurka-alom

pindurka-alom

Babágynemű szett, avagy Csodás babaálmok jönnek

2022. február 01. - pindurkaalom

Amikor egy kisbaba érkezik a családba, bizony rá kell döbbennie az anyukának, hogy a null kilométeres csöppségnek bizony sok mindenre szüksége van, ami a család többi tagjának már megvan. Ilyen a babakelengye, melynek szerves részét képezi a babaágynemű.

A babaágynemű alap részei

A kiságyban, babaöbölben, vagy bölcsőben biztosan lesz matrac, melyre lepedő kerül. A balesetek megelőzésére (becsurranás, bukás) érdemes beszerezni 2 váltás matracvédő lepedőt, melyre egy lehetőség szerint 100%-ban pamut, gumis lepedő kerül. A kispárna és takaró szintén a babaágynemű alapját képezik, noha a párna lapos, hiszen a baba fejét, különösen újszülött korban, nem szabad megemelni. Fontos az ágynemű anyaga is. Készüljön természetes anyagból, tapintása legyen puha és lágy, valamint legyen könnyen tisztítható. A babaágyneműből is 2 garnitúra beszerzését javasoljuk, hiszen mosást követően, megeshet, hogy nem száradnak meg a délutáni alvásra, vagy estére.small_przescieradlo-bawelniane-z-gumka-1064-brudna-zielen-1-.jpg

Babaágynemű extrák

A Pindurka Álom kollekciójában számtalan minta és szín, illetve ezek kombinációi, variációi elérhetőek. Számunkra nagyon fontos az egyediség, hiszen ahogy nincs két egyforma bébi, vagy anyuka, illetve babaszoba, annyira különböző ízlésvilága van minden családnak. Ettől szép és színes a világ, ehhez alkalmazkodva pedig a kollekciónk is alkalmazkodik a vásárlói igényekhez. Mi nem rutinból dolgozunk! Valamennyi babaágynemű szettet, rácsvédőt, fonott rácsvédőt, babafészket és egyéb termékeinket is nagy odafigyeléssel tervezzük meg, illetve készítjük el. Úgy dolgozunk, mintha a Pindurka Álom kollekció minden egyes darabkát a saját gyermekeinknek készítenénk.

A babaágy egyéb kellékei

Igény esetén feltétlen javasoljuk a családnak a babafészek beszerzését is. Hogy ez miért jó, hasznos és fontos, arról már ebben a cikkben beszéltünk. Legyen elég most annyi, hogy az egyik legsokoldalúbb babakelengye termék a babafészek, mely körbeöleli a babát, bárhol, bármikor. A saját helyén túl utazóágyban, vendégségben, nyaralás alatt, vagy egyszerűen csak otthon, a kanapén, vagy amikor már forog, akkor a biztonságos szőnyegen elhelyezve kényelmes fekvőhelye a babáknak. A babafészkek három méretben kaphatók és színviláguk szintén egyedileg választható, harmonizálva a babaágynemű szettel illetve a babaszoba enteriőrével.
20211126_094919.jpg

Rácsvédő

A babaágy légzsákjaként is nevezett rácsvédő megvédi a babát attól, hogy beverje magát éjszakai vándorútja, forgásai és vetődései során, illetve abban is segít, hogy csöpp kis végtagjai ne szoruljanak be a kiságy rácsai közé. A fonott rácsvédő egy, vagy több színnel is készülhet, és nagyon sokáig használható, akár házikó-, vagy ifjúsági ágyban is lehet alkalmazni. Ebben a cikkben már elmondtuk az előnyeit, de ha lemaradtál róla, olvasd el most!
ochraniacz_welurowy_supelkowelove_44.JPG

A klasszikus rácsvédő mintája pedig - a többi termékhez hasonlóan- a babaágynemű szett többi tagjával is harmóniában lesz, hiszen a minták, színek és anyagok - az egyedi kivitelezésnek hála- mindenhol vissza tudnak köszönni.
20220105_091552.jpg
Válogass Te is termékpalettánk kínálatából, hiszen a Pindurka Álom kollekció valamennyi darabja az Álommanók ajánlásával készült!

A bejegyzés trackback címe:

https://pindurka-alom.blog.hu/api/trackback/id/tr9517052444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása