egyedi babaágynemű szettek

pindurka-alom

pindurka-alom

Babafészek, az otthon ölelése

2022. január 17. - pindurkaalom

Napjaink nagy kedvence a babafészek, viszont sokszor felmerül az anyukákban a kérdés, hogy vajon tényleg olyan fontos kelléke-e ez a babaágynak? Miért van rá szükség és egyáltalán fogjuk-e később használni.

 20211126_095114.jpg

A babafészek a kiságy légzsákja

A babafészek amellett, hogy rendkívül sokrétűen lehet használni, a kiságyba, vagy a kanapéra téve komoly védelmi funkciót is ellát. Egy újszülött szinte elveszik a bölcsőben, vagy a babaöbölben is, annyira pindurka. Jó érzést és biztonságot ad számára, ha csöpp kezét, vagy lábát kinyújtva apró végtagjai nem egy durva fával, vagy műanyaggal találkoznak, hanem egy finom, párnás felülettel. Később, amikor már forgolódik, és éjjel konkrétan körbeutazza a helyét, szintén fontos, hogy egy-egy álmatag vetődésénél ne verje be semmijét a rácsba. Nem beszélve minden édesanya rémálmáról, a kezek-lábak rácsba szorulásáról, mely valóban könnyen megesik. Szerencsére legtöbbször nagyobb az ijedtség, mint a valódi baj, de ha ezt is elkerülheted, akkor tedd meg! Ebben is segítségedre lesz a babafészek.

 

Kanapéhuszároknak és szófakisasszonyoknak

Nap közben a pár hetes-hónapos újszülöttet is szeretik az anyukák a közelükben tudni. A babának is jó, ha részt vesz a család életében, látja, miként zajlanak a hétköznapok. Boldogan szemlélődik majd, és ha látja anyát, nagyobb baj nem lehet. Igen ám, de mibe tedd a bébit, akinek az első időkben a legegészségesebb testhelyzete a vízszintes fekvés? Igen, a válaszod jó: babafészekbe! Tedd a kanapé közepére, a szófára, vagy, amikor már forgolódik a baba és felkönyököl, akkor olyan helyre, ahonnan lentebb már biztosan nem eshet: a szőnyegre, természetesen babafészekben.

 

Vendégségben, nagyinál, vagy utazáskor

Bármikor hozhatja úgy az élet, hogy a család útra kell és a csöppség nem a megszokott helyén fog aludni. Lehet, hogy utazó babaágyban hajtja álomra aprócska fejét, de az is lehet, hogy kivételesen együtt alszik a szüleivel, mondjuk egy szállodai szoba két matracból álló dupla ágyán, középen feküdve. A babafészek tökéletesen kiegyenlíti majd a matrac esetleges egyenetlenségeit, valamint megadja az otthon érzését is, a megszokottól eltérő fekhelyen is. A kicsik életében nagyon fontos az állandóság, melynek elsődleges személye általában anya. A gyermekek már egészen kicsi korukban az alváshoz kötnek egyéb tárgyakat is, mint az alvó plüss, a nyunyóka, vagy takaróka és természetesen a kényelmes babafészek, amely bármilyen ágyon, mindenféle helyen, vagy helyzetben az otthon nyugalmát, anya illatát és ezzel a béke érzését táplálja majd kisbabád szívében.

 

A méret lényeg?

Igen, hiszen ahogy a bébike nő, úgy nő vele a babafészke is. Kínálatunkban 3 féle babafészek méret elérhető. Az S-es méretet újszülött kortól 5-7 hónapos korig, az L-eset, melynek belső mérete 80 cm, akár egy éves korig, a 90 cm belső méretű XXL- eset pedig akár másfél, 2 éves koráig is használhatják a pindurkák.

 

Színek, minták, design

Ahogyan minden termékünket, úgy a babafészkeket is elkészítjük egyedi elképzelésed alapján, ugyanakkor raktárkészleten is találsz olyan termékeket, melyek már elkészültek. Ne feledd, nálunk nincs rossz kérdés, így fordulj hozzánk bizalommal. Ha nem tudjuk a választ, akkor megkérdezzük az Álommanó szakértőinket!
20211206_082316.jpg

20210812_192837.jpg
20211102_075159.jpg
received_389555396047883.jpeg

A bejegyzés trackback címe:

https://pindurka-alom.blog.hu/api/trackback/id/tr4616815862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása