egyedi babaágynemű szettek

pindurka-alom

pindurka-alom

5+1 Érv a fonott rácsvédő mellett

2022. január 25. - pindurkaalom

 

Napjaink babaszobáinak új, trendi és roppant látványos kiegészítője a fonott rácsvédő. Készülhet 4, 3, 2, vagy 1 szín fonatából, lehet hármas, vagy négyes fonat, alkalmazkodhat a babaszoba színeihez, a babaágynemű szett árnyalataihoz, de utalhat kis tulajdonosa nemére is. Minden kismama tart azonban attól, hogy impulzusvásárló lesz és számos olyan dolgot megvesz, amelyre később nem lesz szüksége. Nos, a fonott rácsvédő nem ilyen. Nagyon nem! Mutatunk is érveket, hogy mennyi mindenre használható, meddig jó a babának és miért olyan praktikus.

 ochraniacz_welurowy_supelkowelove_21.jpg

1 Megvédi a babát

Egyik legfontosabb előnye az, hogy megóvja a babát attól, hogy álmában megüsse magát. A mozgásfejlődés beindulásával a bébik nem állnak le az ébrenlét közepette történő, hajmeresztő fordulatokkal, hanem azokat sokszor alvás közben, vagy akár az álom és a ébrenlét határán is bőszen gyakorolják. Hengergőznek ők mindenfelé, komoly utat bejárva kiságyukban is. 1-1 ilyen vetődés alkalmával biztosan nem fogja beverni csöpp kis fejét, vagy izgága végtagjait a kiságy rácsaiba, hiszen fonott kis biztonsági eszköze óvja majd Őt.

2. Nem szorulhat be a kis keze-lába sehova

A mozgásfejlődés mellett a babákra jellemző az is, hogy szétterülve alszanak. Kezeik és lábaik a négy égtáj felé mutatnak, nyújtózkodnak, forognak és az átgondolatlan manővereknek köszönhetően (és mert fejben mindig sokkal előrébb járnak, ha ficeregni kell), sajnos beszorulhatnak a rácsok közé. Akárha csak másznak is, vagy a kúszást gyakorolva térképezik fel birodalmukat, veszélynek vannak kitéve.

3. Nem esik ki a cumi, a cumisüveg, vagy az alvó nyunyóka a kiságyból…

…avagy hány felesleges éjszakai ébredés lenne elkerülhető akkor, ha lenne rácsvédő. A baba védelmén túl annak kedvenc tárgyait, játékait, cumiját és ivócsőrét is megvédi a földre szállástól. Ugye milyen apróságokon múlhat egy átaludt éjszaka? Menj inkább Te is biztosra!

4. A Csöppség úgy érzi, körbeöleli a kis birodalma.

Egy baba számára a kiságy egy hatalmas, óriási tér, melyben főleg az első időkben- elveszettnek, magányosnak és védtelennek érezheti magát. Anya ölelő karjai persze mindent felülírnak, de ha Ő éppen nincs a közelben, akkor is fontos, hogy a kisbaba biztonságban érezhesse magát. Anyukája láthatatlan ölelése a babafészekben és a fonott rácsvédőben is megjelenhet, mely nyugtatólag hathat a picire.

5. Fonott rácsvédőink ifjúsági és házikóágyikóban is használhatók

Íme a meddig használatos egy rácsvédő nevű kérdésre a válasz. Mert bizony a babák gyorsan kisgyermekké, aztán pedig kiskamasszá cseperednek, így fontos, hogy olyan kiegészítőket válassz, melyek sokáig élvezhetők számára. A mostanság oly divatos házikóágyakban és ifjúsági fekhelyeken is tökéletesen használható a fonott rácsvédő, mely a fal és az ágy közé téve még melegít is.

+1 Babafotózáshoz

Napjainkban nagyon divatos szokássá vált, hogy az alig pár napos dedhez profi fényképész érkezik, aki magazinba illő, a cukiságfaktort kimaxoló, angyali babafotókat készít a család új tagjáról. A fonott rácsvédő közkedvelt kelléke a fotóművészeknek, viszont higiénikusabb, ha a sajátotokat használjátok a képalkotás alkalmával.

Válaszd ki Te is színes termékpalettánkról a Neked tetsző színvilágú fonatot és használjátok örömmel, egészséggel a békés, nyugodt éjszakákon
ochraniacz_welurowy_supelkowelove_22.jpg

ochraniacz_welurowy_supelkowelove_44.JPG

20210905_133056.jpg

4band_welur_supelkowelove_4.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://pindurka-alom.blog.hu/api/trackback/id/tr9816815224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása